מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה
  • הצהרת נגישות

המטבח השיבאי מספק  מדי יום כ-12,000 מנות מזון ולמטופלים ולעובדים.

המספרים העצומים מלמדים על חשיבות המשימה בשמירה על תברואת המזון בבית החולים שכן מזון המיוצר, נשמר או מאוחסן בתנאים לא מתאימים, עלול לגרום לתחלואה ולסכנה בריאותית לחולים ולעובדים.

ניהול המטבח בשיבא נעשה ע"פ תקני האיכות.

תברואת מזון